Skip to main content

In memoriam van:

★ Amsterdam, 06-09-1961                   † Amsterdam, 11-12-2021

 

Mijn maatje is er niet meer! Mijn allerbeste maatje is overleden en bekijkt het leven nu van beide kanten. Het nummer van Paul Young en Clannad, Both sides was jouw afscheidslied.

 

We konden samen lachen, huilen, hard werken en feesten, maar wat ik het meeste geweldige aan je vond was je eerlijkheid, je oprechtheid en voornamelijk je passie die je had en je stond altijd klaar voor en ander, hoe moeilijk je het ook had. Eerst de ander en dan pas jij.

Samen hebben we in 25 jaar vele dieptepunten meegemaakt maar nog meer hoogtepunten.
Zo zijn we in 1 jaar bij bijna alle rode lopers in de entertainment- en tv wereld geweest.
In de laatste 11 jaar heb je vele toppers uit mijn sport mogen portretteren in je eigen magazine hockeystyle.nl. Alle grote speelsters en spelers maar ook de coaches, de assistent trainers, de medische staf en managers van nationale- en internationale teams heb je op jouw eigen manier geïnterviewd, die altijd werd en nu nog word gewaardeerd.

We hebben in de afgelopen 25 jaar bijna alles samen gedaan.
Hoe moet ik nu verder zonder mijn maatje.
Jij zou gezegd hebben, gewoon doorgaan Ketelaars!
Zo zou ik je niet anders kennen. Zoals je vroeger tegen een muurtje stond te tennissen om te bewijzen dat je het vol kon houden.

Tennis was eigenlijk jouw sport en in het begin dat we voor het eerst samen gingen tennissen liet je me alle hoeken van het veld zien. Afgelopen zomer trouwens nog steeds. Dit was jouw passie en daar ging je dan ook vol voor. Zo werd je gevraagd al 16 jarige om naar Papendal te komen om daar opgeleid te worden tot toptennisster.
Ik ben blij dat ik toch nog een keer met je naar het ABNAMRO tennistoernooi ben geweest om de sprankeling in je ogen te zien als jij naar jouw sport keek en er over vertelde.

Deze zelfde passie zag ik ook bij toen je besloot om met HockeyStyle.nl te starten.
Je research was zeer grondig en desondanks vond je het eng om die presskamer binnen te gaan tussen, in jou ogen, alle grootheden uit de sportpress.
Ik begrijp wel waar je passie vandaan kwam want je wilde als klein meisje al hockeyen toen je met je vader mee mocht naar het hockeyveld.
Je bent altijd fan geweest van de keepers en je gaf aan dat als je had gehockeyet je dan ook op doel was gaan staan.

Nu we eindelijk goed op weg zijn heeft God besloten om een beroep op je te doen, op zijn beste engel. Zo dacht jij er altijd over als het je tijd is om heen te gaan.
Hier waren we het dan ook altijd over eens.

We hebben samen veel leuke momenten mogen beleven en helaas ook een paar fouten gemaakt. Daarvoor wil ik niet alleen tegen jou maar ook tegen al die andere sorry voor zeggen. Als we beter hadden geweten dan hadden we die fouten keuzes nooit gemaakt.

Ik hoop dat het je daar boven of waar dan ook, het je goed gaat en je geen pijn meer hebt.
We zien elkaar zeker weer en zullen altijd de tres mosqueteros zijn, jij, Daan en ik.

Samen hadden we nog zoveel plannen.
Samen wilde we nog zoveel bereiken.
Samen wilde iets achterlaten.

Ik zal altijd van je blijven houden!

We zien elkaar weer!
Besos Frits/Frido

Leave a Reply