Skip to main content

10 jaar HockeyStyle Magazine. 10 jaar live wedstrijd updates. 10 jaar lang interviews.

EK 2013 BOOM, België

In de 10 jaar dat we als HockeyStyle bezig zijn hebben we een enorme grote hockeyfamilie gekregen. Wat eerst een 1-malige uitgave bleek te zijn, groeide, met dank aan onze sponsors, maar ook aan de social media uit tot een grote groep van Hockey Passionistas, die we met een gerust hart onze HockeyStyle Family mogen noemen.

WK Hockey 2014 Den Haag

De bedrijven die vanaf dag 1 in ons geloofden en mee gingen in onze hockeypassie zijn o.a. Mercian Hockey, Hockey Reizen, Teamkrat, Hockey Partner, CaJa sport software. De Clubhuismanager, KADV en Onfire Hockey Support. Iets later haakten The Hockey Centre NL, Sportmonitor, Sponsorvisie, Refcom4All, EKA keepers, Sportverlichting en Kicks ‘n Sticks aan. Tussendoor kwamen en gingen diverse andere mooie bedrijven zoals C-Sign Sport, Goalie Works, Kings Talent, Recreational Systems, Matchplay en Glowsports.  We zijn ze allemaal even dankbaar en deelden met veel liefde hun produkten in onze social media, schreven over hen en uiteraard ook over alle andere mooie ontwikkelingen in de hockey wereld. Daarnaast interviewden we grootheden en talenten die later groter werden dan ze wellicht zelf hadden kunnen vermoeden. We interviewden trainers, coaches, scheidsrechters en internationale spelers. We rapporteerden wekelijks live de standen van de hoofdklasse en inmiddels ook de promotieklasse, de overgangsklasse, de Silver cup en de Gold cup. We woonden en versloegen 10 EHL toernooien bij, 5 EK toernooien, 2 WK’s en talloze Hockey World Leagues. Stonden soms om 5 uur op om een wedstrijd live via Twitter te verslaan, of gingen pas om 3 uur ’s nachts naar bed na een live verslag. We spraken en ontmoeten bizar veel mensen met dezelfde passie als wij; De liefde voor de hockeysport en de hockeywereld.

We ontwikkelden onze Stichting Hockey Support Group NL waarmee we nu het 5e seizoen ingaan en waarmee we inmiddels 75 clubs in Nederland en België ondersteunen. Met trainers, met bijscholingen, met technische, juridische en facilitaire kennis. We organiseren clinics en kleine toernooien. Alles voor een leven lang hockey.

Dit is onze laatste editie. 7 dagen per week, 10 jaar, was mooi. Heel mooi, maar aan al het mooie komt een einde. Zo ook aan onze live verslagen en het maken van magazines. We geven dus uitsluitend onze pers plekken weg aan nieuwe jonge hockeyverslaggevers die hopelijk net als wij gaan genieten.

Wat niet stopt is onze hockey passie, want we blijven interviews houden, verhalen maken en plaatsen die gewoon op onze website, delen ze via onze socials en houden u echt nog wel op de hoogte van het laatste hockey nieuws. Kortom, u bent nog niet van ons af. We houden samen met onze hockeyfamilie het hockeystyle hart kloppend.

Een speciaal bedankje wil ik geven aan mijn man Frits Ketelaars die al deze magazines maakte, aan onze zoon Daan die de cover designs creëerde, aan Robert Sanders en Ben Haeck, onze trouwe fotografen, aan Maryse Govaert mijn redactionele rechterhand, aan Rutger Middendorf, onze juridische rechterhand, Yolande Brada voor de umpire kennis en uiteraard aan onze online redactieleden, Lotte Wiggers, Hanke Govaert, Mia Leeman en Femke de Kok.

Voor nu, dank voor het lezen en blijf ons volgen, want HockeyStyle has not left the building yet….

Met sportieve groet,

Jacqueline Coreen Blanco, Hoofdredacteur en Uitgever


Leave a Reply