Skip to main content

Inmiddels zitten ze alweer 4 jaar in Almere, en als een echte hockeyfamilie werken ze samen met en voor clubs en spelers. Aan het woord is Nicole van Laarhoven, mede-eigenaar van The Hockey Centre NL:

“Vier jaar geleden zijn wij een hockey speciaal zaak begonnen voor de hockey liefhebbers in de regio Flevoland. The Hockey Centre NL is te vinden in ‘the centre’ van het land; Almere, waar we dé hockeyspecialist van Flevoland zijn. The Hockey Centre is gestart in Woking, Engeland. Dit succesvolle bedrijf hebben wij, Nicole, Joey en Olaf als winkel en webshop naar Nederland gehaald.  Inmiddels is er ook een Hockey Centre te vinden in India & België, naast de Nederlandse en de Engelse versie. Wij willen onze passie voor hockey delen met iedereen die een hart voor hockey heeft. Maar ook aan speler, keeper, scheidsrechter, bestuurslid, vrijwilliger tot fanatieke ouder!

Service is bij ons heel belangrijk. Denk aan het grippen ( het leggen van grips om de sticks)  of repareren van hockeysticks, namen en nummers bedrukken op tenue kleding en gespecialiseerd schoen advies. Elk personeelslid van The Hockey Centre heeft een passie voor sport en affiniteit met hockey. Bij The Hockey Centre werken sporters die zelf nog spelen, coachen, training geven en ervaring hebben met het organiseren van sportevenementen en de talenten van ieder personeelslid worden bij ons ten volle gebruikt. Met onze video’s, blogs, social media, webshop of tips op maat en instore helpen wij iedereen die een hart heeft voor hockey een stapje verder.

Toen de corona tijd begon was het voor ons wel even puzzelen wat we moesten doen en hoe we ons advies en hulp het beste konden blijven geven. Wij wilden aan alle hockeyliefhebbers meegeven samen sterk te blijven en er vooral voor elkaar te zijn. Zo zijn we op het idee gekomen om een filmpje te maken waarmee we iedereen konden laten weten dat we ook in deze tijd, er altijd zijn voor onze klanten. In het filmpje komt naar voren dat ons team elke kans aangrijpt om The Hockey Centre NL ook in moeilijke tijden blijft ontwikkelen. De eerste samenwerking kwam al snel tot stand. Samen met het Sport Medisch Centrum hebben wij een sportpakket samengesteld voor iedereen die bij het Sport Medisch Centrum aan het revalideren was en voor iedereen die thuis wilde gaan sporten. De sportscholen waren natuurlijk gesloten en zo kon iedereen toch fit blijven.

Elk nadeel heeft ook zo zijn voordelen. Veel winkels moesten hun deuren sluiten, dit gold gelukkig niet voor ons, maar wij begrepen goed dat naar een winkel gaan niet helemaal vertrouwd voelde. Daarom hebben wij gratis verzending in en rondom Almere aangeboden. Wij kwamen de bestelling persoonlijk langs brengen. Ook al was de toestroom van klanten in de showroom minder, onze creativiteit werd alleen maar groter. Ons team putte veel energie uit alle lieve en positieve berichten die wij kregen van buitenaf. Wij hebben dan ook zeker niet stil gezeten, maar hebben onze capaciteiten van elk teamlid bij elkaar gebracht om zo mooie dingen tot stand te laten brengen. Hieruit kwamen mooie projecten zoals ons hockey zomerboek, met de leukste spelletjes, puzzels en nog veel meer. Wij merkten dat het zomerboek goed in de smaak viel en hebben als team gebrainstormd wat je als echte hockeyliefhebber niet kan missen. Hieruit kwamen het spelers- en vriendenboek, die zijn gefocust op alles wat met hockey te maken heeft. Naast producten die bestemd zijn voor onze trouwe klanten, werd het ook tijd om het team voor te stellen en een kijkje te geven in wat wij nou eigenlijk allemaal doen. Het eerste Hockey Centre magazine werd gecreëerd. Daar wij als team er altijd in hebben geloofd en onze positiviteit en creativiteit hebben gebruikt om van de corona tijd toch iets moois te maken, zien wij hoe sterk ons team samen is en hoeveel steun wij van buitenaf hebben gekregen,  wat ons veel energie heeft gegeven om er altijd voor iedereen te zijn”.

www.hockeycentre.nl 

 

 

 

 

 

Leave a Reply