Skip to main content

ONFIRE: Meer dan een hockeyschool…

Naast onze hockeyscholen en hockeykampen organiseren wij ook hockeytours in Nederland. De tours zijn volledig georganiseerde dagen op HC Den Bosch waar we beschikken over 3 watervelden, een indoor veld, een fitness ruimte, video/bespreek ruimtes, fysiotherapie en natuurlijk voldoende kleedkamers. Vanzelfsprekend zorgen we voor de nieuwste trainingsmaterialen. Op de club worden de lunches en diners bereid door de chef-kok die fulltime in dienst is om o.a. alle topteams dagelijks te voorzien van gezonde voeding. Is er behoefte om op andere locaties te spelen, dan reizen we door Nederland om de mooie diversiteit in hockeyclubs te laten zien.

Wij zorgen naast hockey ook voor teambuilding activiteiten en/of een dagje uit door Nederland. Natuurlijk wordt voor al het vervoer gezorgd. Om na een inspannende dag weer goed uit te kunnen rusten werken wij samen met de nabij gelegen 4* hotels. Het is natuurlijk ook mogelijk om in een hostel accommodatie te verblijven.

Omdat ieder team een eigen speelniveau en eigen wensen heeft worden onze tours op maat gemaakt. Wij proberen steeds maximaal in te spelen op de behoeften van ieder team, net zolang tot alles naar wens is. Op deze manier regelen wij een onvergetelijke ervaring.

Wil jij meer weten of ben je geïnteresseerd in het spelen van wedstrijden tegen buitenlandse teams? Stuur dan een bericht naar tours@hockeysupport.nl. Check ook even: https://www.onfirehockeytours.com/home/

 

Leave a Reply