Skip to main content

Nederland staat niet alleen in de top drie van de wereldranglijst van hockeylanden, Nederland is ook de plaats om de leukste hockey ervaringen te beleven. Speciaal voor teams uit het buitenland organiseren wij de Dutch Hockey Experience.

De Dutch Hockey Experience heeft als doel om buitenlandse teams het hockey in Nederland te laten ervaren. Iedere Experience wordt op maat gemaakt en is dus ook per team verschillend. De meeste teams die wij hosten komen uit Engeland en Ierland, maar ook Zuid-Afrikaanse teams zijn vaak bij ons te gast. Iedere Dutch Hockey Experience wordt georganiseerd op basis van de individuele behoeften van een team en wij doen dat met veel plezier. Het format van de Dutch Hockey Experience is een reis van vier dagen (drie nachten) die wij organiseren vanaf één centraal punt. Omdat wij vanuit Almere opereren, promoten wij voornamelijk het hockey in Flevoland en bezoeken wij de clubs in deze regio. Tijdens deze vier dagen ligt de nadruk op de combinatie van prestatie en plezier. Behalve trainingen en wedstrijden, organiseren wij verschillende activiteiten die voor ons Nederlanders heel gewoon zijn, maar voor buitenlandse teams vaak juist heel bijzonder, zoals op de fiets naar de club, bitterballen en poffertjes eten, een tripje naar Amsterdam.

CONNECTIES MET ENGELAND & IERLAND

Wij hebben zeer goede connecties met Engeland en Ierland. Zo is Simon Mason, oud olympisch keeper van het Engelse team en eigenaar van Mercian Hockey, nu actief bij The Hockey Centre UK. Nicole Laarhoven, een van de oprichters van The Hockey Centre NL, komt uit Ierland en heeft daar op internationaal niveau gehockeyd.  Nicole hockeyt nu zelf in Nederland en weet dus hoe fijn het is om hier te kunnen hockeyen. Zij wil die ervaring daarom ook graag met haar Ierland delen. The Hockey Centre is meer dan een (web)shop: iedereen kan altijd bij ons terecht met vragen. Wij delen graag onze eigen hockeyervaringen en kennis over hockey met iedereen over de hele wereld. En wanneer wij een Dutch Hockey Experience voor teams uit het buitenland te organiseren doen we eigenlijk hetzelfde.

Wil je meer weten, kijk dan even bij https://www.enjoyandperform.com/dutch-hockey-experience/

 

Leave a Reply