Skip to main content

#ekzaalhockey2020

Het EK Zaalhockey start dit weekeinde. Met een goede selectie van oud versus nieuw voor zowel de Dames als de Heren.

De heren openen in Berlijn op 17 januari a.s.  Na hun herintreding – promotie – van vorig jaar starten zij in poule B om 12.30 uur tegen Tsjechië. Om 18.30 uur spelen ze tegen België. Op zaterdag 18 januari spelen ze om 12.45 uur tegen Duitsland een laatste poule wedstrijd.

Daarna volgt de 4e tegen de 4e uit de poule, dan de 3e tegen de 3e uit de poule en tot slot een kruis halve finale tussen de 1e en de 2e uit beide poules. Zondag 19 januari is de troostfinale en de grote finale.

Selectie Heren:

Jochem Bakker HC Rotterdam
Hidde Brink (K) Pinoké
Boris Burkhardt Amsterdam
Daan Dekker Almere
Timo Goor Rotterdam
Nicki Leijs Amsterdam
Tijn Lissone Amsterdam
Philip van Leeuwen (K) Amsterdam
Niek Merkus Pinoké
Teun Rohof Amsterdam
Max Sweering SCHC
Jim van de Venne Oranje-Rood

De Dames starten op 24 januari in Minsk. De Oranje dames spelen net als de heren in Poule B. Ze starten om 13.45 uur tegen Zwitserland en spelen weer om 19,45 uur tegen België. De 25e spelen ze om 11.30 uur tegen Oostenrijk en ook hier volgt dan op diezelfde dag de 4e tegen de 4e uit de poule, dan de 3e tegen de 3e uit de poule en tot slot een kruis halve finale tussen de 1e en de 2e uit beide poules. Zondag 26 januari is de troostfinale en de grote finale.

Selectie Dames:

Julia Remmerswaal (k) HDM
Alexandra Heerbaart (k) SCHC
Gabrielle Mosch Kampong
Lieke van Wijk Hurley
Donja Zwinkels Oranje-Rood
Mila Muyselaar Laren
Mascha Sterk HDM
Noor de Baat Amsterdam
Elin van Erk Laren
Margot van Hecking Colenbrander HDM
Lisa Post Oranje-Rood
Lisanne de Lange Laren

Alle wedstrijden zijn live te volgen via eurohockeytv.org ! (wel even een inlog aanmaken, hier kunnen kosten aan verbonden zijn).

Leave a Reply