Skip to main content

Filmpjes, tutorials, gekkigheid, techniek en vooral heel erg veel plezier in hockey. Ze leveren mooie beelden maar vooral ook echt hele zinvolle hockeytips. Met inmiddels ruim 40.000 volgers op YouTube, gemiddeld 250.000 views per video en ruim 13.000 op Instagram begint het op serieuze business te lijken. De Heroes hebben zelfs al fanaccounts en dat is niet voor niets. Het hoe, wat en waar wilden we nu wel weten. We interviewen de 6 hockey heroes: Leiah Brigitha, Charlotte Vega, Lawrence Tandjoeng, Dennis van de Pol, Paul ten Have en Tomás Poggio van Deventer.  Last but not least: Charlotte Vega! 

Charlotte: Wat was voor jou de reden om aan te haken bij Hockey Heroes TV? Ik zat net in een periode met veel vrije tijd. Ik was klaar met mijn studie, hing tussen 2 banen in en had een stabiele hockey carrière. Ik gaf best wel veel clinics voor Sportways en zo ontmoette ik onder andere Tomas, Paul, Lawrence en Dennis. Zo raakten we aan de praat en leek het me leuk om aan te sluiten bij Hockey Heroes!

Wat is de boodschap die je met Hockey Heroes TV wilt overbrengen op jonge hockeyers en trainers? Het leuke van onze video’s is dat kinderen en trainers echt wat kunnen leren. Eigenlijk maken wij hele ‘simpele’ video’s over technieken en spelvormen. We leggen veel uit en laten zien hoe het moet, maar ook hoe het niet moet. Het is altijd super fijn om mee te krijgen dat kinderen en/of trainers tips en tricks meenemen uit onze video’s in hun trainingen. Dat vind ik echt fantastisch leuk om te horen!

Hoe gaan we jouw winnaarsmentaliteit terug zien in Hockey Heroes TV? Ik speel al een aantal jaren op het hoogste niveau van Nederland en wil dat natuurlijk altijd laten zien in de video’s. Ik wil graag het goede voorbeeld geven en de oefeningen en spelletjes goed uitvoeren én natuurlijk winnen! Ik vind het altijd heel leuk als we oefeningen doen die mij goed liggen, zo komen mijn kwaliteiten goed aan het licht en kan ik echt een goed voorbeeld neerzetten voor de jonge hockeyers en/of trainers.

Wat neem je mee vanuit jouw eigen ervaringen in Hockey Heroes TV en wat voegt het toe aan jou als hockeyer? Ik neem vooral de lol mee naar Hockey Heroes en vanuit Hockey Heroes naar mijn team. De passie en de liefde voor de sport komt bij Hockey Heroes echt tot leven en dat is ook iets wat wij willen meegeven aan de kinderen; op een leuke en speelse wijze leren hockeyen. Ik laat zoveel mogelijk mijn technieken en speelstijl over te brengen aan de kijkers. Iedereen hockeyt anders en heeft andere kwaliteiten. Ik vind het belangrijk dat hockeyers zichzelf kunnen zijn en op een eigen manier technieken of spelvormen kunnen aanleren.

Waar hoop je over 5 jaar te staan met Hockey Heroes TV? In 5 jaar kan er een hoop gebeuren in een mensenleven, maar ik hoop dat wij als groep bij elkaar kunnen blijven en nog altijd leuke video’s kunnen maken. Het lijkt me leuk om over 5 jaar nieuwe samenwerkingen aan te kunnen gaan met grote merken om zo meer invloed te kunnen uitoefenen binnen onze doelgroep!

 

 

One Comment

Leave a Reply