Skip to main content

Midden op het veld je spelers beoordelen en altijd je selectie bij de hand? Zonder selectiestress het seizoen doorkomen? Dat kan.

Bent u die Excel-sheets en het tijd vretende verzamelen van losse beoordelingen ook zo zat? Met sportmonitor kunt u eenvoudig langs de lijn op de smartphone spelers laten beoordelen, indien gewenst meerdere keren per seizoen.U kunt zelf vragenlijstjes samenstellen en beoordelaars uitnodigen via email, Whatsapp of met een QR code. Alle beoordelingen kunnen online & realtime worden gevolgd. De gemiddelde scores worden per skill, per speler weergegeven. Hiernaast worden in de teamrapportage de spelers in volgorde van hoog tot laag in overall scores gerangschikt.

Aan het eind van het seizoen kunnen spelers zo eenvoudig – op basis van de over het gehele  seizoen verzamelde informatie – op de juiste sterkte worden ingedeeld. Daarnaast kunt u gebruik maken van een paar creatieve toepassingen zoals het bijhouden van een  afwezigheidsregistratie of de meest waardevolle speler van de wedstrijd selecteren.

Interesse in een proef-account of het opzetten van een pilot met een paar teams ?

Neem dan contact op met: Thijs van Dam – Thijs@Sportmonitor.net Check voor meer informatie en toepassingen:  www.sportmonitor.net

 

 

 

Leave a Reply